Verkkotunnuksen Valitseminen

Kun valitset verkkotunnusta, sinun tulee ottaa huomioon muutama tekijä. Jos aiot perustaa valokuvausblogin, verkkotunnus shutter.photography saattaa olla hyvä valinta. Mutta jos aiot perustaa taidetulosteita myyvän yrityksen, kannattaa harkita toista vaihtoehtoa. Se saattaa kuulostaa hauskalta ja ainutlaatuiselta, mutta muista, että ensivaikutelmalla on väliä. Lisäksi loistava verkkotunnus on helppo sanoa, mikä rohkaisee enemmän kävijöitä vierailemaan sivustollasi.

Yritä ensin ajatella verkkotunnusta, joka on lyhyt, merkityksellinen ja ainutlaatuinen. Voit myös käyttää sanaa, joka on lyhyt ja tarttuva, mutta vältä pitkiä yleisiä sanoja. Monet ihmiset suosittelevat sen pitämistä lyhyenä ja yksinkertaisena, ja monet suosittelevat enintään kymmenen merkin käyttöä. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että monet suositut verkkotunnukset on jo rekisteröity, mikä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisemmin vaikeuksia löytää sellainen. Lisäksi, jos sinulla ei ole aikaa pohtia täydellistä nimeä, voit pyytää ystäviltäsi ja perheeltäsi ehdotuksia.

Jos haluat valita verkkotunnuksen, tee ensin luettelo kymmenestä mahdollisesta nimestä. Yleensä kolme ensimmäistä nimeä on helppo valita, kun taas viisi toista nimeä ovat haastavampia. Viiden viimeisten kohdalla sinun tulee harkita parasta nimeä. Pyydä sitten ideoita ystäviltäsi ja perheeltäsi. Paras nimi on aina se, joka tekee verkkosivustostasi ikimuistoisen. Sitten on aika rekisteröidä verkkotunnuksesi. On useita syitä, miksi sinun pitäisi valita tietty nimi verkkosivustollesi.

Nimen valinta on hyvin henkilökohtainen päätös. Sinun on oltava varma, että se liittyy yritykseesi. Vaikka voit valita verkkosivustollesi yleisnimen, mieleenpainuva tuotemerkki on tärkein tekijä. Jos yrityksesi tai verkkosivustosi on läsnä verkossa, hyvä verkkotunnus houkuttelee uusia asiakkaita. Ja verkkotunnus on erinomainen tapa houkutella lisää liikennettä. Jos olet epävarma nimen valinnasta, voit aina pyytää ystäviäsi auttamaan nimen valinnassa.

Ennen kuin rekisteröit verkkotunnuksen, varmista, että osaat käyttää verkkotunnuksen laajennuksia. Nämä laajennukset voivat olla hyödyllisiä valittaessa ylätason verkkotunnusta verkkosivustollesi. Jos yrityksesi on Internetissä, oikea laajennus tekee sivustostasi helposti löydettävän. Verkkotunnusta ostettaessa on tärkeää, että valitset verkkotunnuksen, joka on helppo muistaa vierailijoille ja hakukoneille. Paras verkkotunnus on se, joka tekee verkkosivustostasi erottuvan joukosta.

Verkkotunnuksen valitseminen on erittäin tärkeä askel yrityksellesi. Ennen kuin valitset verkkotunnuksen, sinun on päätettävä, mitä se tarkoittaa yrityksellesi. Voit saada verkkosivuston osoitteen vain muutamalla dollarilla tai jopa 1000 dollarilla. Kun olet päättänyt nimen, sinun on rekisteröitävä se ICANNissa. Monet verkkotunnuksen tarjoajat huolehtivat kuitenkin rekisteröintiprosessista puolestasi, joten on hyvä idea tutkia vaihtoehtoja.